Velkommen til Reach-Out To Horses


Den danske hjemmeside er en underside af Anna Twinneys egen hjemmeside www.reachouttohorses.com


Det kan være svært at forklare, hvem Anna Twinney er med kun få ord, for hun inspirerer så mange mennesker over hele kloden, men kort fortalt er hun en respekteret Equine specialist, Natural Horsemanship kursusholder, Dyrekommunikator og intuitive healer. Siden hun blev opdaget af den verdensberømte “hestehvisker” Monty Roberts, har hun viet sit liv til at hjælpe mennesker og heste, så de kan leve i harmoni. Anna Twinney er den tidligere hovedinstruktør hos Monty Roberts, og hun er skaberen bag og udvikleren af Monty Roberts uddannelser på hans internationale skole i USA.


Idag som grundlæggeren af Reach Out programmet har Anna Twinney været en del på TV, hun skriver for nationale og internationale blade og rejser over hele verden for at uddanne heste og mennesker i kommunikationsmetoder selvfølgelig uden vold. Inden for hendes område bliver hun fremhævet, idet hun alene arbejder med hestens eget sprog. Senest lancerede hun Reach Out dvd serien på Horse TV, og serien tæller nu ialt 9 dvder med forskellige emner. Anna Twinney har på nuværende tidspunkt undervist langt over 5000 elever over hele verden.


I 2019 bliver det 11. gang på 15 år, hvor Anna Twinney kom til Danmark og afholder kurser. Hvert år har vi afholdt fantastiske kurser, mødt spændende mennesker og heste. Det har været utrolig lærerigt og meget inspirende.


Især de berømte tredages Reach Out Kurser er utrolig lærerige, og det er en fantastisk fornemmelse, når man laver en Reach Out med sin hest, og den rækker mulen ud mod dig for at fortælle dig, at den gerne vil være sammen med dig. Det er et helt specielt øjeblik! Bare det at se sin hest eller andres fra en helt ny vinkel eller synspunkt, det er magisk!


Anna Twinney gør rigtig meget for at heste får en chance mere på forskellige måder, og i Danmark har vi nu i et par år lagt vejen forbi Nyt Hesteliv. Tjek Janne Junkers hjemmeside www.nyt-hesteliv.dk som er et fantastisk koncept, hvor vanrøgtede heste, der bliver reddet fra deres frygtelige skæbne, kan komme og nyde livet. Vi har derudover så alle mulighed for at adoptere en hest eller blot støtte op om konceptet.


Hvis du har nogle spørgsmål, så kontakt endelig Regina Flittner.


Om Anna Twinney


Har idag kurser over hele verden

Equine specialist

Horsemanship kursusholder

Dyrekommunikator

Intuitive healer og så meget mere

Se også det nye site

hestens-alternativ.dk


Hvis du også hylder metoder uden brug af vold


Vil finde et godt alternativ på hestens præmisser

Gerne vil læse spændende artikler fra ind- og udland


Selv være med til at præge siden med artikler osv


Konkurrencer og medlemsklub med gode rabatter

Tilmelding/Kontakt


Kontakt Regina Flittner ved at ringe på tlf.

20 48 90 27 efter kl. 18 eller via mail

Send mail