Om Anna Twinney


Har idag kurser over hele verden

Equine specialist

Horsemanship kursusholder

Dyrekommunikator

Intuitive healer og så meget mere

Se også det nye site

hestens-alternativ.dk


Hvis du også hylder metoder uden brug af vold


Vil finde et godt alternativ på hestens præmisser

Gerne vil læse spændende artikler fra ind- og udland


Selv være med til at præge siden med artikler osv


Konkurrencer og medlemsklub med gode rabatter

Tilmelding/Kontakt


Kontakt Regina Flittner ved at ringe på tlf.

20 48 90 27 efter kl. 18 eller via mail

Send mailOm Regina Flittner


Regina Flittner arrangerer kurserne for Anna Twinney i Danmark. Hun har tidligere arrangeret kurser i Skandinavien.


Regina har haft med heste af gøre hele sit liv. Det var især hendes sidste hest Kornet, som lærte hende, at hvis man lytter, så kan man høre hestene hviske.


Lige fra barnsben har Regina været meget interesseret i at finde ud af, hvorfor heste gør, som de gør. Indgangsvinklen til horsemanship startede med bogen "Manden der lytter til heste" af Monty Roberts. Regina fik herefter mulighed for at deltage på et weekendkursus i England hos Michael Peace. Det var hendes første møde med round pen'en, og så vidste hun bare, at hun måtte lære mere.


I 1999 deltog Regina for første gang på kurser hos Monty Roberts i Californien. Året efter vendte hun tilbage til farmen i fem uger. Hun fik lov til at arbejde med heste i round pen'en, men også lov til at se de dygtige hestepersoner arbejde med vilde heste. Det var her igennem, at hun lærte Crawford Hall og Anna Twinney at kende på farmen.


Regina har været på turné med Monty Roberts samt hans team og var i både Sacremento, Tyskland, Østrig og Schweiz. Hun har udført mange opgaver, deriblandt varetaget merchandisen, og lært rigtig meget om heste i selskabet med de meget dygtige og erfarne folk på turneen.


Regina holdt kontakten med Anna Twinney, der på det tidspunkt var hovedinstruktør hos Monty Roberts. Da Anna Twinney forlod farmen hos Monty Roberts for at starte for sig selv og følge sine egne drømme, arrangerede Regina turneen til Danmark, hvor de to afholdte 3-dags Reach-Out kurser.


Siden 2004 har Anna Twinney hvert år returneret til Danmark for at afholde kurserne. Regina har selv fået lov til at udvikle sig selv meget, og træner også i sin fritid heste. Regina er hårdtarbejdende og utrolig glad for at arbejde med Anna Twinney. Det er betyder meget for hende, at hun kan være med til at vise, at der er en rigtig god måde at træne heste på..nemlig uden brug af vold.


Hun har også startet Hestens-alternativ.dk hvor du kan læse spændende artikler, månedens historier osv. Siden er noget for dig, hvis du gerne vil vide mere om de alternative metoder, som tilbydes din hest.