Om Anna Twinney


Har idag kurser over hele verden

Equine specialist

Horsemanship kursusholder

Dyrekommunikator

Intuitive healer og så meget mere

Se også det nye site

hestens-alternativ.dk


Hvis du også hylder metoder uden brug af vold


Vil finde et godt alternativ på hestens præmisser

Gerne vil læse spændende artikler fra ind- og udland


Selv være med til at præge siden med artikler osv


Konkurrencer og medlemsklub med gode rabatter

Tilmelding/Kontakt


Kontakt Regina Flittner ved at ringe på tlf.

20 48 90 27 efter kl. 18 eller via mail

Send mail

Merchandise


(DVD'erne kan bestilles ved at kontakte Regina - se kontaktoplysningerne nederst til højre)


Alle DVD'erne er med engelsk tale, og koster 199,- kr. pr. stk. MEN hvis du tager alle 5, så er kan du få dem til kun 800,- kr.


Dvd nr. 1: Reach Out to Natural Horsemanship

Denne dvd er den første i Reach Out to Horses-dvd-serien og på ingen måder lig andre Equinetræningsværktøjer på markedet. Via mange liveoptagelser fra forskellige vinkler, opvisninger og meget mere vil du blandt andet lære følgende:


- Skabe et tillidsbaseret fællesskab med din hest, som er nødvendig for at opnå succes.


- Overvinde forhindringer via kommunikation og ikke vold samt meget meget mere.


Denne originale serie vil give dig en unik mulighed for at opleve et fuldt spektrum af "Natural horsemanship". Ingen, der arbejder med heste, skulle være foruden denne viden.


Dvd nr. 2: Overcoming obstacles through communication

I den anden dvd i Reach Out to Horses-dvd-serien vil du lære brugen af "The Obstacle course" forhindringskurset, som er et ekstremt værdifuldt og sjældent anvendt værktøj. Det er en sikker og effektiv måde at lære om både sig selv og sin hest med mødet med udfordringerne i arenaen før selve ridningen ved at arbejde med forskellige forhindringer som pressninger, spring osv.


Du vil ikke blot lære af Anna Twinney, men også fra hendes elever. Dette er ikke set før i forbindelse med at lære metoderne på, da man tit blot følger underviseren, hvor alt kan se så let ud. Her følger du udviklingen af elever og kan sammen med dem lære om:


- Læs hestens kropssprog så kan du faktisk tale med din hest.


- Forstå hestens sind og meget, meget mere.


Løs dine egne problemer også mens du ser de andre løse deres problemer. Denne nye fremgangsmåde giver dig en unik mulighed for at opleve et helt nyt spektrum i udviklingen af Natural Horsemanship.


Dvd nr. 3: De-Mystifying the Round Pen

I denne tredje dvd i Reach Out to Horses-dvd-serien vil du se præcis, hvor effektiv brugen af en round-pen kan være i træningen med din hest. Anna og hendes elever vil vise, hvordan man skal bruge en round-pen til at skabe det ultimative fundament til et forhold med din hest, introducere den til sadlen eller løse problemer med selv den mest udfordrende hest. Du vil lære, hvordan man kan:


- Tale til din hest via dit kropssprog og energier.


- Skabe et tovejs kommunikationssystem med din hest.


- Lære at fastslå hvornår round-pen'en ikke er det rigtige værktøj for en given hest samt meget mere.


Når man bliver forenet med hestens sprog, vil round-pen'en være med til at åbne en hel ny verden for dig og din hest. Du vil lære, hvordan man kan opnå lederskab, ærlighed og gensidig respekt. Du vil være i stand til at skabe et tillidsbaseret forhold, som er det vigtigste for et perfekt fællesskab for dig og din hest. Oplev et andet sprog og lær hvordan du kan udnytte dine kropsbevægelser.


Dvd nr. 4: Uncorvering the Art of long lining

Longering er ofte blevet beskrevet som ridning fra jorden. I denne dvd vil du lære:


- At kommunikere med din hest ved hjælp af dit kropssprog


- Træn din hest til at sætte farten op eller ned, stoppe, skifte retning og bakke samt meget mere.


Fra løsning på dine problemer med din hest til blot at forstærke dit forhold til din hest - longering kan hjælpe dig med at gøre alt. Oplev hemmeligheden bag longering og oplev hvordan dette værktøj kan indvirke på dig og din hest. Se Anna Twinney sammen med hendes elever og en række heste, der går fra begyndere til proffessionelle. Alle heste har hver deres personlighed og egen karakter. Oplev hvordan man kommer gennem udfordringerne og få værdifulde indblik samt opnå fælles forståelse via metoderne uden vold.


Dvd nr. 5: Spool Busting Secrets

Anna Twinney underviser og fortæller hemmeligheden bag, hvordan man kan gøre sin hest "nervefast" på denne dvd. Disse meget let forståelige værktøjer kan bruges i næsten hvilken som helst situation fra hverdagsting til pludselig opstået situationer, og du vil lære at navigere gennem dem alle.


Disse værktøjer er designet til enhver, der har med heste at gøre - lige fra en hel "grøn" hest, skovtursheste, dressurheste, springheste osv. Løsninger på alle problemer kan findes her.


Som en ekstra bonus så er der stor forskel på hestene, som du kan se og lære af på dvden. Så lige meget om du arbejder med en Quarter Hest, Varmblod, Frieser osv., så blot sørg for at øvelserne er tilpasset hestens race og personlighed.


Dvden indeholder:


- Vær kreativ med forskellige "farlige" ting som flag, oplysende ting, lyde, bilhorn, bolde - ja lige til golfbiler


- Erstat angst, bekymring og stress, som kan komme til udtryk ved, at hesten stejler, bukker og drejer rundt med istedet fortrolighed, tillid, rolig og tryghed samt meget mere.


Anna Twinney tager dig gennem trinene til at forberede både et sikkert miljø for både heste og mennesker men også for at skabe livsændrende lektioner og oplevelser. Du vil udvikle en klar forståelse for, hvordan du danner hestens opførsel samt lære at lytte til dens personlig behov og dermed skabe et ægte tillidsbaseret fællesskab mellem hest og menneske.