Om Anna Twinney


Anna begyndte at udforske "Natural Horsemanship" som elev hos Monty Roberts i USA, mens hun holdte et sabbatår fra sit job som politibetjent i England. Især de vilde hingste blev for Anna et univers af lærdom. Efter sabbatåret valgte Anna Twinney at forlade karrieren ved politikorpset i England for at flytte til USA.


Hos Monty Roberts blev Crawford Hall hendes mentor. Han er en international meget anerkendt hestetræner, og har arbejdet for Monty Roberts i over 28 år. Kvalificeret som en af de første seks instruktører i verden blev Anna Twinney den første hovedinstruktør på Monty Roberts internationale skole "Monty Roberts International Learning Center" (MRILC).


Anna var en del af udviklingsteamet for skolen og skaberen af mange af Monty Robertskurserne, og hun har stået for instruktørkurserne. Hun skrev standard-eksamen for blandt andet instruktørkurset og har været en betydelig del af uddannelsen af instruktørelever.


Annas drøm er at tage programmet "Reach Out to Horses" ud i verden, især også til den tredje verdens lande. Hun vil gerne også kunne gøre en forskel hos de mennesker og heste, som ikke har muligheden for at tage til USA. Hun er en international respekteret hesteperson, træner, kursusholder, underviser og healer. I dag rejser hun over hele verden og afholder kurser samt træningslektioner. Hun udvider hele tiden med nye lande, og har også startet sin egen skole i USA, så hun kan uddanne instruktører.


Anna Twinney fik tidlig stor kærlighed til heste, og hun har startet konkurrencer som springning, distanceridning og terrænspringning. Hun har gjort sine egne erfaringer gennem Equine-træning og oplevelser, og hun har udforsket alternative healing, er uddannet Reiki Master og intuitiv healer. Hun har blandt andet studeret aromaterapi.


En af Annas største lidenskaber er overlevelsen og beskyttelsen af de vilde heste, og hun har observeret brumbies (små heste) i deres naturlige omgivelser i Australien. Hun assisterede i fem år på reservatet for de vilde heste i California kaldet "Return to Freedom".


Om Anna Twinney


Har idag kurser over hele verden

Equine specialist

Horsemanship kursusholder

Dyrekommunikator

Intuitive healer og så meget mere

Se også det nye site

hestens-alternativ.dk


Hvis du også hylder metoder uden brug af vold


Vil finde et godt alternativ på hestens præmisser

Gerne vil læse spændende artikler fra ind- og udland


Selv være med til at præge siden med artikler osv


Konkurrencer og medlemsklub med gode rabatter

Tilmelding/Kontakt


Kontakt Regina Flittner ved at ringe på tlf.

20 48 90 27 efter kl. 18 eller via mail

Send mail