TURNE 2016

 

(Der er tilmelding til alle kurser ved at kontakte Regina Flittner på tlf. 20 48 90 27 efter kl. 18.00 eller på mail)

 

DER BLIVER DESVÆRRE IKKE AFHOLDT KURSER I DANMARK I 2015 og 2016!

 

I 2014 blev der afholdt følgende:

 

Man kan læse mere om alle kurserne ved at vælge kurser på forsiden.Tilmelder du dig flere kurser eller blot inden den 10. april 2014, så kan du opnå rabat!

 

Følgende kurser afholdes hos Nyt Hesteliv på Fyn:

Torsdag den 1. maj 2014: Holistic Horse Day - vi gentager successen fra sidste år og afholder vi igen hos Nyt Hesteliv på Fyn. Det er en rigtig spændende dag, og også for de personer, som gerne vil vide mere omkring det hele, inden at de f.eks. tilmelder sig til Reach-Out kurserne. Anna introducerer arbejdet i Round Pen’en, Dyrekommunikation samt meget mere. Pris kun 1.000,- kr. Spar 10% ved hurtig tilmelding.

Se mere information om dagen HER

 

Følgende kurser afholdes i Kirke Hyllinge på Sjælland:

Fredag den 2. til søndag den 4. maj 2014: 3-dags Dyrekommunikationskursus. Hvis du nogensinde har undret dig over, hvad din hest tænker, eller selv har lyst til at blive bedre til at kommunikere med alle slags dyr ved hjælpe af telepati, så skynd dig at tilmeld dig, for der bliver rift om pladserne. Det er første gang, at vi afholder 3-dags kurset i Danmark. OBS! Anna har følgende krav til at deltage på kurset: Det er et krav, at man har deltaget på Holistic Horse Dag, Dyrekommunikationsaften/kurser eller et webinar via Annas hjemmeside (det er helt gratis og kan nås inden kurset i år). Pris 3.999,- kr. Spar 400,- kr. ved hurtig tilmelding.

 

Onsdag den 7. til søndag den 11. maj 2014: 5-dags NYT Reach Out kursus Anna har lavet et helt nyt 5-dags kursus, hvor grundarbejdet med hesten også bliver ført videre til hesteryg, tricktræning, bidløs ridning, Spook Busting, hvor din hest bliver gjort mindre følsom overfor forskellige ting, som f.eks. en paraply osv. du arbejder meget med dit eget kropssprog sammen med din hest ud fra forskellige øvelser. Hvis du derimod deltager uden hest, kan du rigtig få tid til at iagttage alle de små ting, når du ser de forskellige heste og ejere. Vi har mange, som deltager med hest det ene år og vender tilbage igen for at deltage uden hest året efter. 5-dags kurset kan ikke opdeles.

Pris med hest 6.300,- kr. (inkl. opstaldning) Spar 300,- kr. ved hurtig tilmelding KUN 1 PLADS TILBAGE

Pris uden hest 2.500 kr. Spar 10% ved hurtig tilmelding.

 

Om Anna Twinney

 

Har idag kurser over hele verden

Equine specialist

Horsemanship kursusholder

Dyrekommunikator

Intuitive healer og så meget mere

Se også det nye site

hestens-alternativ.dk

 

Hvis du også hylder metoder uden brug af vold

 

Vil finde et godt alternativ på hestens præmisser

Gerne vil læse spændende artikler fra ind- og udland

 

Selv være med til at præge siden med artikler osv

 

Konkurrencer og medlemsklub med gode rabatter

Tilmelding/Kontakt

 

Kontakt Regina Flittner ved at ringe på tlf.

20 48 90 27 efter kl. 18 eller via mail

Send mail